2013. aug. 16.

Újra itt

Tombol a nyár...vagy már nem is annyira de a meleg még így is játszásra, nyaralásra csalogat.
Miről is szólt ez a nyár? Valóban csak a játékról? Annyira azért nem. Magamba fordulásról, rétegek eltávolításáról és Önmagam olyan szintű felfedezéséről amit eddig csak álmodni mertem.
A sok sok csatornázás, üzenet, ami a nyár elején megjelent mind arra buzdított,hogy forduljunk magunk fele, figyeljük meg hogyan működünk,mi az amit nem így szeretnénk illetve mi az amitől még jó lenne megszabadulni, amit jó lenne elengedni.
Ment is az elengedés keményen, erre rásegített a sok víz majd a nagy nagy meleg.
Most pedig itt állok , figyelem Magam mit is érzek. Örömöt, mert végre sikerült olyan szinten megszeretni Önmagam,hogy már semmi nem számít, hogy már megértem végre mit is jelent a "minden jól van a Teremtés egészében", hiszen ez nem azt jelenti,hogy minden tündérporos ragyogás, hanem azt,hogy bármi is jelenik meg bennem,majd a külvilágomban azért senkit és semmit nem teszek felelősé, elfogadom,belélegzem és továbbmegyek. Minden egyszerűvé.dráma mentessé vált, széppé, áramlóvá.

Hát ez a nyár üzenete számomra,hogy végtelenül szeressem Önmagam, mert mindent Én ajándékozok Magamnak...és akarunk-e szenvedést okozni annak akit mélyen szeretünk?

Számodra mit hozott ?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése